Actualitate

Nimeni nu se astepta la o asemenea veste din partea familiei medicului decedat

Publicat: 10 feb. 2014

Colegii din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani a doctorului Dumitru Arsinel au ramas surprinsi de vestea primita. Acestia spun ca stiau ca are o problema de sanatate dar ca nu se astepta nimeni sa fie atat de grava incat sa duca la deces. Mai mult decat atat, cu o saptamana in urma, starea de sanatate parea sa fie mai buna.
Cel mai afectat dintre medicii pascaneni este chiar managerul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, dr. Costica Panzaru. Cadrele medicale spun ca cei doi au fost buni prieteni de-a lungul anilor. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Diana Acsinte a precizat faptul ca dr. Dumitru Arsinel a inceput sa se simta rau cu putin timp in urma. „Familia a spus ca dimineata, cand se pregatea sa plece la serviciu, se simtea rau. El fiind cu domiciliu in Falticeni, a mers la un spital in Suceava pentru niste controale medicale. Atunci s-a depistat ca are unele probleme cerebrale. A fost transferat la Iasi unde s-a intervenit chirurgical. Dupa interventia chirurgicala nu parea a fi probleme grave. Dar iata ca dupa o saptamana a murit”, a precizat dr. Diana Acsinte.

Dr. Arsinel Dumitru s-a nascut pe data de 17 februarie 1953 in municipiul Falticeni, judetul Suceava. In luna septembrie 1980 a terminat facultatea de medicina sectia Pediatrie la Institutul de Medicina si Farmacie Iasi. A fost incadrat ca medic specialist sectia Pediatrie la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pe 01 decembrie 1987. Pe 15 iulie 1994 a fost medic primar iar pe data de 01 august 1997 a fost numit sef sectie Pediatrie. loading...

Adauga un comentariu