Economic Local

Nimeni nu vrea sa cumpere un teren din Copou. Acesta costa 60.000 de euro

Publicat: 11 iul. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 29 august, ora 11:00, executorii judecatoresti reiau o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin debitorului Eduard Conescu. Este vorba de un teren in suprafata de 280 metri patrati, situat pe strada Lascar Catargi, nr. 59, langa sediul ISU Iasi. Evaluatorii au stabilit un pret de pornire de 285.231 lei, aproape 60.000 euro. Nu este prima data cand se organizeaza procedura. La licitatiile trecute nu s-au prezentat ofertanti. Lispa de interes ar putea fi cauzata si de faptul ca terenul este prea mic si nu se poate edifica nici macar o locuinta individuala.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Licitatorii vor trebui sa depuna inainte de inceperea licitatiei o granatie reprezentand 10 la suta din valoarea imobilului. Imobilul este grevat de alte sarcini decat cele inscrise in favoarea creditorului. Se aduce la cunostinta pe aceasta cale tuturor celor interesati care poseda un drept real de chirie, de privilegiu, ipoteca sau alt drept de creanta asupra imobilului, sa depuna in scris obiectiunile lor. Plata debitului de catre debitor pana la termenul de vanzare duce la sistarea vanzarii imobilului, precepandu-se cheltuielile de urmarire ce cad in sarcina debitorului", se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Constantin Ciprian Zacornea.

Conescu este executat din cauza unei datorii de 77.903 euro, neachitata catre Garanti Bank

 

Adauga un comentariu