Magazin

Nina, o tanara din Bistrita, este mostenitoarea imperiului Swarowsky – FOTO

Publicat: 08 feb. 2013

Frumoasa Nina s-a nascut in Bistrita si a devenit sotia unuia dintre mostenitorii imperiului Swarovsky. Ea si sotul ei duc o viata discreta, insa nu rateaza nicio ocazie sa-si petreaca vacantele pe meleagurile ei natale.

Daniel Swarovski a trait intre anii 1862 -1956 in Republica Ceha. Acesta a pus bazele companiei si a revolutionat piata bijuteriilor cu cristalele care ii poarta numele. Compania produce sculpturi mari si in miniatura, bijuterii, obiecte de decor si candelabre, toate din cristal. Daniel Swarovski a avut trei fii, care s-au ocupat de afacerea familiei, urmand ca nepotii lui sa se ocupe in continuare de celebrul brand care a ajuns cunoscut pe intreg mapamodul.

Paul unul dintre descendentii lui Daniel Swarovski, s-a indragostit iremediabil de o romanca, din Bistrita. Dupa o relatie de noua ani cei doi s-au casatorit, asa ca Nina a intrat in celebra familie Swarovsky, a carei traditie in domeniul cristalelor este veche de 100 de ani.

Daca Paul i-a pus la picioare cele mai frumoase cristale, Nina i-a daruit sotului doua diamante inestimabile, doi gemeni de toate frumusetea.

Familia Swarovsky este extrem de discreta. Chiar daca isi permit vacante exorbitante, NIna si sotul ei nu rateaza nici un Revelion traditional romanesc in orasul ei natal, Bistrita. Linistea si calmul micului oras, le ofera, se pare, exact ce cauta.

Comentarii
Adauga un comentariu