Local

Noaptea de Stiinta, eveniment pentru elevii curiosi

Publicat: 03 oct. 2016
1

La sfarsitul saptamanii trecute, în Parcul Palas Mall a avut loc Noaptea de Stiinta, un eveniment adresat mintilor curioase si tinerilor care se doresc sa înceapa o cariera în cercetare. In cadrul evenimentului, reprezentantii operatorului judetean ApaVital au oferit explicatii pentru cei curiosi sa afle modul în care producem apa potabila si cum curatam mai apoi apa menajera pentru a o reda curata în natura.

Totodata, au fost organizate concursuri cu premii în cadrul carora s-au pus întrebari pe tema apei, folosindu-se la fata locului un autolaborator dotat cu echipament video pentru inspectia retelelor de canalizare. Copiii au fost fascinati si de echipamentul video cu ajutorul caruia se realizeaza inspectii ale retelelor.

„Ne bucuram ca am putut fi prezenti la Noaptea de Stiinta, alaturi de sutele de copii care au participat la acest eveniment. Ne-a impresionat în mod placut faptul ca toti cei care ne-au vizitat standul au demonstrat ca stiu foarte multe lucruri despre apa””, au precizat reprezentantii ApaVital.

Adauga un comentariu