National

Noaptea mintii! Un hot din Tulcea a furat telefonul unei femei si le trimite selfi-uri persoanelor din lista! Politia NU a gasit, inca, hotul…

Publicat: 15 mai 2019
1

Noaptea mintii in Tulcea. O femeie este terorizata de un hot, dupa ce acesta i-a furat telefonul. Intreaga intamplare pare desprinsa din filmele cu prosti, iar victima a ajuns la disperare. Hotul, un copil de etnie rroma, trimite, de pe telefonul victimei, selfie-uri si chiar ii injura pe prietenii de pe Facebook a femeii, dar si pe cei din lista de contacte.  Intreg cosmarul a inceput pe data de 2 mai atunci cand, aflata intr-un pet shop, femeii i-a fost furat telefonul de catre un hot cu o varsta de aproximativ 13 ani. Femeia a cerut imaginile de pe camerele video din magazin si in aceste circumstante l-a si identificat pe faptas.

Minor fugit dintr-un centru de plasament, depistat ratacind pe strazile din Iasi
"Am anuntat politia si am facut plangere. Am depus si actele la telefon si filmarea cu hotul. Nu s-a rezolvat nimic, dar culmea e ca acest hot ma hartuieste pe mine si cei din lista mea de messenger si telefon. A sunat-o chiar si pe sefa mea si a jignit-o apoi a trimis si mesaje foarte agresive. Am anuntat politia si de aceste mesaje dar nu mi se da nici un raspuns. Si-a facut selfie si mi- a trimis poza", a declarat femeia pentru jurnalistii de la tulceanoastra.ro.

Politistii din Tulcea au anuntat ca vor continua cercetarile pentru prinderea hotului, acesta riscand sa fie cercetat, pe langa infractiunea de furt, si pentru alte infractiuni ce tin de accesul ilegal la un sistem informatic si viata privata a victimei.

Adauga un comentariu