Cancan ultimă oră

Noemi și Mihai Mitoșeru din nou împreună? Aceasta este alături de fostul soț în spital

Publicat: 02 iul. 2020

Noemi s-a dus după Mihai Mitoșeru la spital! Blondina, lângă fostul soț, după ce a fost operat de urgență! Spynews.ro vă prezintă imagini exclusive!

Dacă în urmă cu câteva ore, Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, părea complet dezinteresată și se posta pe rețelele de socializare din sala de fitness, acum, lucrurile s-au schimbat radical. Imediat cum a auzit veștile despre Mihai, blondina s-a dus la spital ca să-l susțină și să-i fie aproape în momentele grele.

Noemi s-a dus după Mihai Mitoșeru la spital

Nu a mai contat nicio secundă faptul că sunt divorțați, că au trecut prin certuri, scandaluri sau chiar că Mihai este acum în brațele altei femei. Noemi a decis să îngroape securea războiului și a lăsat orice activitate pentru a sta alături de Mihai.

Blondina, lângă fostul soț, după ce a fost operat de urgență

Spynews.ro vă prezintă în exclusivitatea imaginea momentului: Noemi, în salonul în care Mihai era internat. În timp ce prezentatorul TV discuta cu cadrele medicale, fosta soție era numai ochi și urechi, semn că este tare îngrijorată de problemele cu care se confruntă omul de televiziune.

În urmă cu puțin timp, Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului TV, a făcut primele declarații despre starea fiului său. Potrivit spuselor ei, Mihai se simte bine și a fost externat. Omul de televiziune urmează să meargă la un control peste zece zile!

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte. Este operat de urgență

Mihai Mitoșeru a fost astăzi la un pas de moarte. Prezentatorul a mers la un simplu control, dar medicii l-au băgat rapid în operație pentru că prezenta un risc ridicat de deces. În acest moment el se află în sala de operații.

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte. Este operat de urgență

Mihai Mitoșeru trece printr-o nouă cumpănă. Prezentatorul mers la un simplu control de rutină, însă medicii au decis că este cazul să îl opereze rapid, așa că nu au mai stat pe gțnrui și l-au dus direct în sala de operații, potrivit spynews.ro.

Prezentatorul ar fi mers la un control din cauza varicelor, iar situația era mai gravă decât a estimat el și cadrele medicale nu au fost de acord să îl lase să plece. Potrivit surselor spynews, Mihai Mitoșeru este foarte speriat, mai ales că tatăl fostei sale soții a suferit de aceleași probleme de sănătate care i-au cauzat decesul.

Șituația în care se afla Mitoșeru se pare că era foarte gravă și intervenția chirurgicală nu mai putea fi amânată.

Prezentatorul tv a trecut printr-o perioadă grea, fiind foarte afectat de moartea prietenului său Costin Mărculescu. Mihai Mitoșeu a fost prieten apropiat cu Mărculescu. Acesta a fost în stare de șoc încă de la aflarea tragicei vești și și-a revenit foarte greu, mai ales că inițial a luat totul ca pe o glumă proastă. El a povestit cum a primit mesaj de la toți prietenii comuni, printre care Mara Bănică și Oana Roman, însă a procesat cu greu vestea.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!”, a spus Mitoșeru

Noemi, ruinată după divorțul de Mihai Mitoșeru! Are de restituit o sumă colosală

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană, de mai mulţi ani. Stewardesa care s-a despărţit la notar de Mihai Mitoşeru,a cum aproape trei săptămâni, se judecă de mai mulţi ani cu TAROM, în calitate de moştenitor legal al tatălui ei decedat, Dragomir Constantin Ion, care a lucrat pentru compania aeriană. Acesta a câştigat în instanţă recuperarea unor drepturi băneşti, dar Tarom a contestat decizia în acest proces în care tatăl lui Noemi a cerut executarea silită a Tarom.

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Trebuie să achite şi cheltuielile de judecată

Astfel, Noemi a devenit parte în procesul de la Judecătoria Buftea, în calitate de intimat creditor. Pe 28 iulie 2018, decizia i-a fost nefavorabilă:

“Dispune întoarcerea în parte a executării silite şi obligă intimatul creditor să restituie contestatoarei toate sumele executate silit în dosarul de executare nr. 944/2017 care exced sumei de 224647,75 lei (178072 lei – debit net actualizat cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, 38123 lei – dobândă legală, 8452,75 lei – cheltuieli de executare)…Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2330 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 1224 lei reprezentând jumătate din onorariul de avocat, 183 lei reprezentând jumătate din costul fotocopierii dosarului de executare şi 925 lei reprezentând jumătate din onorariul pentru expertiză.”

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Următorul termen e programat pe 28 noiembrie

La rândul ei, Noemi a contestat decizia, iar procesul continuă, următorul termen fiind programat pe 28 noiembrie. Mihai şi Noemi Mitoşeru au anunţat la sfârşitul verii că s-au separat.

“Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!. Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi”, a postat Mitoşeru.

Adauga un comentariu