National

Noi amanunte in SCANDALUL Mircea Basescu-Bercea Mondial

Publicat: 20 iul. 2014
1

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a marturisit pentru Romania TV ca Mircea Basescu este cel care s-a oferit din proprie initiativa sa ii ajute cu eliberarea tatalui sau, iar suma ceruta initial a fost un milion de euro.

Citeste si Mircea Basescu si Marian Capatana raman IN AREST. Decizia e DEFINITIVA

„Eu si cu mama eram in Billa, la Slatina, sa iau pachet lu’ tata. Si ne suna frate-miu sa iesim afara. Afara era el si cu Marian (Marian Capatana – n.r.). Ne-a spus ca l-a trimis Mircea (Mircea Basescu – n.r.) la noi, ca vrea sa intervina pentru tata, ca sa ajute, ca ii pare rau de noi. Si noi nu l-am crezut. Pai cum sa credem noi daca il trimitea fratele presedintelui sa intervina pentru noi, pentru tata.

Citeste si ANCHETA LA JILAVA. Fiul lui Bercea Mondial sustine ca a fost INJUNGHIAT in inchisoare

Pana nu mergem sa il intrebam pe el, nu te cred. Si am fost la Constanta si l-am intrebat. L-a intrebat Florin, nu eu: „Dl Comandat, l-ai trimis tu pe Marian la noi? Vrei sa intervii pentru tata?” „Da, ca imi pare rau de voi, ca sunteti suparati ca nu v-ajuta nimeni in situatia asta care sunteti, ca stiu ca nu este vinovat Sandu Anghel„.

Citeste si Judecatori si procurori, VERIFICATI de CSM in cazul dosarelor lui Bercea Mondial

Si ne-a cerut in schimb 600.000 de euro. Prima data ne-a cerut 1 milion de euro. Stiu de la Florin. Si i-a zis fratele meu: „eu nu am de unde sa iti dau atatia bani, pentru ca nu ii am. Iti dau mai putin. Am 3 case la vanzare in Slatina”. Si le-am vandut, am luat cate 200.000 de euro pe fiecare. I-am dat 250.000 odata si 350.000 odata, in luna a sasea si a saptea, in 2011″, a declarat Izaura Anghel la Romania TV.

Adauga un comentariu