Magazin

Noi artisti La #AWAKE3: Enter Shikari, Coma si multi altii  

Publicat: 17 mai 2019
1

08.05.2019: AWAKE adauga noi nume la line-up-ul celei de-a treia editii. Enter Shikari si Coma se vor alatura artistilor deja anuntati: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger pe Main Stage AWAKE (The Cube). 
Enter Shikari, una din primele trupe de electronicore aduc vibe-ul electronic, post-hardcore, rock alternativ si metal. Versurile lor transmit mesaje politice si adreseaza teme incomode: schimbarile climatice, armele nucleare si capitalismul.  Coma este una dintre cele mai iubite trupe rock romanesti, cu aproape 20 de ani de activitate pe scena locala non-metal. Discografia lor Numara 4 albume: "Somn", "Nerostitele", "Coma Light" si "Orizont". Amestecul de versuri emotionale si refrene puternice au devenit o marca pentru cantecele si spectacolele lor.   
Ada Kaleh, Ali Nasser, Andrey Pushkarev, Arno aka Einzelkind, Crihan, Denis Kaznacheev, Golan (DJ set), Janeret, Leo Pol (live), Maria von C, Ruben Keyko, Sweely (live), Varhat si Vlad Dinu se vor alatura scenei dedicate fanilor muzicii electronice. Ada Kaleh este unul dintre cei mai apreciati DJ-i de minimal romani si este bine cunoscut pentru utilizarea sunetelor organice si experimentale. Ali Nasser va face parte din acelasi line-up The River Stage. Andrey Pushkarev descrie seturile sale de DJ ca o "lucrare de geniu arhitectural, structural si muzical, de la techno melodic la house.  
Modificare de ultima ora: din cauza intarzierii lansarii noului sau album, JP Cooper a decis, din pacate, sa se retraga din toate evenimentele programate pentru aceasta vara, inclusiv din line up-ul AWAKE. In ciuda eforturilor depuse de ambele echipe, show-ul nu se va mai putea tine in aceasta vara, dar se incearca reprogramarea acestuia pentru editiile viitoare.
AWAKE 2019 va avea loc intre 15 si 18 august pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures. Abonamente disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si eventim.ro la pretul de 179 RON si 209 RON (abonament+camping).    
Organizatori: EMAGIC, Culturaft   
Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Promenada, Phoenix Media, Le Squad.    Sponsori: BCR/george, Beck’s, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac.   
Parteneri institutionali: Primaria Gornesti, Consiliul Judetean Mures, UAR Mures, The Institute, RDW, Diploma.   
Pentru informatii si noutati, accesati canalele noastre:   
Site    Facebook  Event   InstagramYoutube  

Adauga un comentariu