Local

Noi controale la firmele de paza. S-au dat si sanctiuni

Publicat: 16 apr. 2019
1

Politistii din cadrul Sectiei nr. 3 Politie Iasi au actionat pentru verificarea pazei la societatile comerciale. În cadrul actiunii au fost efectuate 8 instruiri ale agentilor de paza, au fost controlati 8 agenti de paza si au fost verificate 10 societati comerciale. Au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, conform Legii nr. 333/2003 si H.G. nr. 301/2012, în cuantum de 5.000 de lei, fiind sanctionati trei agenti de paza si administratorul unei societati comerciale.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Un barbat, de 45 de ani, administratorul unei societati comerciale, din municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional, cu amenda, conform H.G. nr. 301/2012, deoarece nu a întocmit analiza de risc la securitatea fizica a obiectivului, pentru punctul de lucru, din municipiul Iasi.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Un barbat de 43 de ani, agent de paza, a fost sanctionat contraventional, conform H.G. nr. 301/2012, întrucât a efectuat serviciul de paza, la un punct de lucru, din municipiul Iasi, fara ecuson si fara tinuta completa cu care a fost echipat de conducerea unitatii.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

 

 
Adauga un comentariu