National

Noi demisii in bloc dupa fuziunea PMP – UNPR

Publicat: 07 aug. 2016
1

Traian Basescu a reusit ce n-a putut PNL si PSD la un loc! A fuzionat cu UNPR, iar PMP are sanse tot mai mari sa intre in Parlament. Numai ca fuziunea s-a lasat, si se lasa, cu demisii. Atat din partea PMP, cat si din UNPR. Zeci de persoane si-au dat demisia din UNPR, in ultimele zile, neacceptand sa faca parte dintr-un partid condus de Traian Basescu.

Peste patruzeci de membri ai fostului UNPR au refuzat fuziunea cu PMP si si-au anuntat demisia din partid, in filiala din Vrancea.

„Le-am spus in cadrul sedintei ca nu sunt de acord cu aceasta fuziune cu PMP, cu Traian Basescu. De aceea am hotarat sa ne dam demisia in bloc. Stiu ca mai sunt si alte persoane care nu sunt de acord, dar nu au ce face, au fost alesi consilieri si nu pot renunta.

Consideram ca nu a fost corect ce a facut domnul Valeriu Steriu, sa ia decizia fuziunii fara sa se consulte cu organizatiile din teritoriu. El a negociat fuziunea si abia apoi a chemat organizatiile. Daca era o alianta, atunci era altceva. Dar cu fuziunea nu suntem de acord. Dispare partidul, nu mai ramane nimic.“, a spus Stefan Vicol, cel care era liderul UNPR Vrancea pentru presa locala.

Adauga un comentariu