Mozaic muzical

Noi detalii despre autopsia lui Michael Jackson. Ce au găsit medicii în corpul megastarului

Publicat: 24 aug. 2021
Michael Jackson zambeste larg si face cu mana
Au iesit la iveala noi detalii despre autopsia lui Michael Jackson

La 12 ani de la moartea starului muzicii pop au apărut noi detalii despre la autopsia lui Michael Jackson. Regele muzicii pop s-a stins din viață pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Au trecut ani buni de zile până când medicii au oferit un verdict final cu privire la cauza decesului.

Pe 29 august 2021, vedeta internațională ar fi trebuit să împlinească 63 de ani.

Noi detalii despre autopsia lui Michael Jackson au ieșit la iveală

Potrivit primelor rezultate care au fost făcute publice în urma autopsiei, regele muzicii pop ar fi murit în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american îl utiliza pe post de somnifer cu complicitatea medicului personal, Conrad Murray.

Medicul a fost găsit vinovat pentru omucidere involuntară și a fost condamnat la patru ani de închisoare. Acesta a fost eliberat în anul 2013 după ce petrecut aproximativ doi ani în închisoare.

Datale oficiale ale autopsiei au fost oferite publicității la mai bine de zece ani de la trecerea în neființă a starului international. Acesta avea tatuaje cosmetice la buze și sprâncene și nu mai avea deloc păr pe cap. Michael Jackson avea un tatuaj bizar pe frunte, astfel încât să mascheze faptul că purta perucă.

Artistul cântarea doar 50 de kilograme la momentul decesului, iar corpul său eram extrem de afectat de intervențiile chirurgicale. Este bine știut faptul că Michael ducea o luptă cu anorexia. Documentele, care au fost date publicității la acel moment, arătau faptul că în momentul decesului medicamentele erau parțial dizolvate în stomac.

Ce modificări avea corpul lui Michael Jackson

Şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz iar sprâncenele, cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii.

Michael Jackson avea vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ale unei căderi recente. Corpul acestuia era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă o afecţiune de pigmentare, vitiligo.

Poate cel mai tulburător lucru care a fost descoperit după decesul acestuia a fost acela că părul ondulat care îi ajungea până la umeri era de fapt o perucă lipită de scalp. Documentele oferite acum publicității au scos la iveală faptul că Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf roz.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a explicat unul dintre apropiaţii cântăreţului pentru publicaţia The Sun.

Michael Jackson ar fi început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu, în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în 1984.

Medicii i-au prescris medicamente puternice

De-a lungul timpului medicii i-au prescris starului o serie de medicamente puternice pentru a reuși să facă față durerilor provocate de arsură şi cântăreţul a rămas dependent de substanţe până în momentul morţii. Fratele artistului, Tito a afirmat: „Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă faţă de ele”.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu casomnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Adauga un comentariu