Cancan

Noi detalii despre Vulpița și Viorel, după ce au fost confirmați cu COVID-19. Internauții le-au sărit în cap și îi acuză că mint

Publicat: 27 iul. 2020

La nicio săptămână de când Vulpița și Viorel au fost confirmați cu coronavirus, internauții le-au sărit în cap și susțin că aceștia mint cu nerușinare.

Bolnavi de Covid-19, Veronica și Viorel Stegaru își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor. Totuși, cei doi au atras antipatia internauților cu cele mai recente imagini pe care le-au postat.

În fotografiile cu pricina, aceștia pare că se află la o pensiune din Dâmbovicioara, însă nu poartă mască și nici nu par a fi bolnavi, după cum au remarcat fanii. Vulpița și-a anunțat fanii că nu se mai simt rău nici ea, nici soțul ei.

Internauții le-au sărit în cap

Foarte repede, Vulpița și Viorel au fost aspru criticați și chiar jigniți pe o rețea socială. Unele voci susțin că ei nici măcar nu sunt bolnavi și că producătorii emisiunii „Acces Direct” au regizat întreaga poveste de dragul ratingului.

„Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine”, a povestit, la Observator, Mirela Vaida.

„Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi”, a mai spus prezentatoarea, care a fost testată la rândul său și nu este infectată cu coronavirus.

Adauga un comentariu