Actualitate

Noi detalii în cazul Cristinei Țopescu. Medicii legişti i-au scos inima şi va fi incinerată fără organ

Publicat: 14 ian. 2020

Cristina Țopescu, importanta jurnalistă, a fost descoperită fără suflare duminică, 12 ianuarie 2020. Acesta a decedat la vârsta de 59 de ani. Momentan medicii legiști nu au putut stabili cu exactitate motivul morţii. Pentru a putea verifica varianta inițială pe care medicii legiști au luat-o în considerare, inima acesteia va fi supusă mai multor teste. Pentru câteva zile organul va fi ținut într-o soluție. Ulterior se vor face cercetările necesare. Vă reamintim că prima ipoteză în cazul decesului celebrei prezentatoare a fost că aceasta și-a pierdut viața din cauza unui infarct survenit în timpul somnului.

Familia Cristinei Țopescu a decis să îi îndeplinească ultima dorinţă, aceea că fosta vedetă TV să fie incinerată. Întreg procesul de incinerare este stabilit pentru ziua de joi.

Cordul i-a fost scos de către medicii legişti pentru a efectua cercetări şi analize. În aceste momente, inima Cristinei Topescu este ţinută într-un lichid. Aşadar, organul acesteia nu va fi incinerat la Crematoriul Uman Vitan-Bărzești împreună cu restul trupului său, aflat într-o stare vizibilă de descompunere.

Adauga un comentariu