Actualitate

Noi detalii in legatura cu DESCINDERILE de la Iasi: Isi ascundea drogurile in ziduri – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 mai 2019
1

Noi informatii ies la iveala in legatura cu descinderile pe care BCCO si DIICOT Iasi le-au realizat in urma cu o seara. Oamenii legii au realizat perchezitii in 6 locuinte din oras pentru a destructura o retea de traficanti de droguri si etnobotanice. In urma perchezitiilor, trei persoane au fost duse la audieri. Anchetatorii au gasit cantitati impresionante de canabis si substante psihoactive.

CINE ERAU LIDERII RETELEI+ FOTO, VIDEO IN EXCLUSIVITATE , VEDETI DOAR AICI==> EXCLUSIV/UPDATE! Descinderi in aceste momente la Iasi! Mascatii au intrat in forta – FOTO,VIDEO

Liderul retelei, un albanez care nu se afla la prima abatere

Liderul retelei este un albanez care a incercat sa scape de droguri  arucandu-le pe geam. Barbatul avea o metoda ingenioasa de a ascunde drogurile. Conform anchetatorilor, albanezul ascunsese droguri in zidurile din podul blocului in care locuia. Procurorii au fost nevoiti sa sparga zidurile pentru a ridica toate pachetele de stupefiante. Totusi se pare ca nu e pentru prima data cand acelasi barbat de origine albaneza ar mai fi fost retinut de anchetatori tot pentru trafic de droguri, in urma cu mai bine de 5 ani.

In timp ce procurorii faceau perchezitii, la usa dealerului continuau sa vina consumatori

Chiar in timp ce anchetatorii efectuau perchezitiile in doua apartamente din cartierul Frumoasa din Iasi, clienti de-ai dealerilor veneau la usa acestora pentru a cumpara droguri insa au fost pusi pe fuga de anchetatori. Anchetatorii au ridicat din apartamente si sume importante de bani.

Comentarii
  • Porcaletu asta si cu Mihaita Roman vindeau de mut de spargeau si iarba si shop. Cei care cumparau de la ei dupa ce se luau de cap faceau ca toti dracii. Erau si copii si fete care cumparau. Din atatia parinti de copii otraviti poate sigur sa gasit cineva sa il dea pe mana politiei. La astia le trebuiau rupte capetele de boratzi .

Adauga un comentariu