Stiri si curiozitati

Noi dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu

Publicat: 16 mai 2019
3

Laura Vicol a avut o relatie de stransa prietenie cu fostul creator de moda Razvan Ciobanu, fiind foarte afectata dupa ce acesta a murit in teribilul accident petrecut in cea de-a doua zi de Paste

Avocata Laura Vicol a fost invitata in emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, oferind si alte amanunte extrem de interesante despre dimineata ”nenorocita” in care a fost descoperit trupul lui Razvan Ciobanu.

„In acea dimineata nenorocita, primul meu telefon a fost catre mama lui Razvan si al doilea catre Marius. Am sunat la morga si politie, nu am avut voie sa ma duc la locul accidentului, nici in calitate de avocat. Parintii au vrut sa vina la Constanta, dar le-am spus sa mearga la Bucuresti sa imi aduca haine ca sa il imbracam”, a declarat Laura Vicol in timpul emisiunii.

Ea a mai spus ca apartamentul lui Razvan Ciobanu era devastat, imediat dupa accident si a solicitat o masina pentru a strange tot ce era in casa.

”S-au intors din drum, in timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis sa nu vina la Constanta si sa se duca la Bucuresti. M-a sunat Marius sa imi spuna ca l-a sunat Sorin Oprea de pe un numar de-al lui Razvan sa ii ceara numarul mamei lui Razvan. Apartamentul era devastat si le-am spus sa cheme o masina sa stranga tot din casa”, a declarat Laura Vicol.

Accidentul in care a murit Razvan Ciobanu s-a produs in intervalul orar 20.00 – 22.30, in data de 28 aprilie 2018

Potrivit unor surse din ancheta, accidentul in care a murit Razvan Ciobanu s-a produs in intervalul orar 20.00 – 22.30, in data de 28 aprilie 2018. Informatia a iesit la iveala dupa ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului si releele retelelor de telefonie din zona, consemneaza stiripesurse.ro. Initial, politistii au fost anuntati in jurul orei 04.00 despre accidentul de la Sacele, de catre un localnic care trecea prin zona si a observat autoturismul marca Range Rover distrus, intre copacii dintr-o liziera.

Totodata, anchetatorii au stabilit ca, pe podul de la Navodari, Razvan Ciobanu a facut dreapta si a continuat drumul prin localitatile Corbu si Sacele. Normal, designerul ar fi trebuit sa vireze la stanga, catre localitatea Lumina si drumul care duce la autostrada A2. Fostul creator de moda nu purta centura de siguranta si a fost proiectat din masina in urma teribilului impact.

Adauga un comentariu