Magazin

NOI DOVEZI ale idilei Cretu-Powell: „Te iubesc. Nici macar o noapte nu merit?”

Publicat: 04 aug. 2013
1

Noi stenograme care dovedesc idila dintre Corina Cretu si Colin Powell. „Tu ai fost cea mai mare iubire a vietii mele, insa am gasit in sfarsit o iubire realistica”. „Te iubesc”. Sunt mesajele Corinei Cretu catre Colin Powell, scrise in noiembrie 2011, cu putin timp inainte ca eurodeputatul PSD sa se casatoreasca. Ele apar in The Telegraph, care publica alte mesaje trimise intre cei doi. Publicatia britanica precizeaza ca fostul secretar de stat american a negat idila cu romanca.

Potrivit email-urilor care au fost sparte de un hacker, Corina Cretu ii scria lui Colin Powell in august 2005: ,,Vremea buna sa te faca sa vii… ”, mesaj la care Colin Powell ii raspunde: „Tu si vremea puteti face ca asta sa se intample”.

Schimbul de emailuri, postat pe site-ul Cryptome, continua si in 2010, cand Corina Cretu nu primeste raspunsuri la mesaje. In acestea se observa frustrari si lamentare din cauza ca nu se poate intalni cu diplomatul american, scrie The Telegraph.

Apoi, in ajun de Ziua indragostitilor, in 2011, Corina Cretu ii scrie: „Beau un pahar de vin cu mine, asa cum obisnuiai sa-mi zici (…). Nici macar o noapte nu merit din punctul tau de vedere? Pana la ce punct vrei sa ma vezi distrusa complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu esti drept”, mesaj care ramane fara raspuns.

Intr-un mesaj din 2012, Corina Cretu spune: „Imi pare rau ca ma vezi ca pe o amenintare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie sa stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar sa te vad, nimic mai mult”.

In cele din urma, Powell si Cretu s-au intalnit in Washington, in iulie 2011, iar cei doi fac o fotografie de grup. In poza, mana fostului secretar de stat american se odihneste pe spatele europarlamentarului Corina Cretu.

Adauga un comentariu