National

Noi imagini inedite cu familia Ceausescu – VIDEO

Publicat: 14 oct. 2011
1
Cuplul Ceausescu continua sa uimeasca. O serie de inregistrari video facute publice de televiziunea de limba maghiara Duna TV arata fata nevazuta a cuplului dictatorial. Imaginile surprind mai multe momente intime ale cuplului ceausist, de la partidele de vanatoare, la „momentele vesele” din sanul familiei, cum ar fi petreceri aniversare, aruncatul cerculetelor pe gaturile sticlelor de sampanie sau lovirea haitasilor cu nuiaua, la vanatoare, potrivit Realitatea TV.
Imaginile au fost filmate de cameramani personali ai cuplului dictatorial, pentru ca n-ar fi avut nimeni dreptul sa intre in intimitatea luxului Ceausestilor.
„Familia isi petrece vacantele la munte. (…) Daca e sa ne luam dupa imagini, toata lumea se simte extraordinar. Familia Ceausescu era foarte atasata de locurile unde isi aveau radacinile. Pe Nicolae Ceausescu nu se vede deloc ca ar fi un monstru. Si totusi, este conducatorul criminal a unei echipe intregi. (…) Ceausescu isi vedea viata ca pe o partida de sah. Vroia sa castige mereu si cu orice pret. Chiar daca pentru asta trebuia sa triseze. Singura persoana in care avea incredere era Elena. Pe apropiati, dar si pe copii ii trata ca pe niste marionete. Era un om lipsit de sentimente”, comenteaza realizatorul de la Duna TV.  
Apoi continua: „Era tot mai putin de munca, oamenii erau tot mai saraci. Trebuiau hranite tot mai multe guri infometate. Si ce a facut presedintele in acest sens? S-a bucurat in continuare de viata, alaturi de familie. În timp ce poporul era intr-o saracie lucie, familia care-i tinea sub teroare, pur si simplu se bucura de ninsoare, de exemplu…”
Intr-un alt film se poate vedea petrecerea fastuoasa data cu ocazia aniversarii a 50 de ani a lui Nicolae Ceausescu, alaturi de parinti.
In alte imagini se poate vedea cum se distra Ceausescu la vanatoare si cat de tare o amuza pe Elena sa arunce pe gatul sticlelor de sampanie cerculete, impreuna cu Zoia si Nicu.
Comentarii
Adauga un comentariu