National

Noi inregistrari cu sefa CNA: „Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?”

Publicat: 30 iun. 2014
1

Noi inregistrari compromitatoare cu Laura Georgescu, presedintele CNA, au fost date publicitatii luni seara.

„M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV, sa-i acopar si tu nu profiti de… asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez… Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal?

Citeste si SCANDAL fara precedent. MEMBRU al CNA, plangere impotriva presedintei CNA, Laura

Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?”, spune Laura Georgescu, conform unei inregistrari aflate in posesia Realitatea TV.

Intr-o alta inregistrare, Laura Georgescu este auzita vorbind despre o sponsorizare constand in laptopuri: „Laptopuri nu ne sponsorizati si pe noi? Nu ne faceti si noua o donatie? 5 bucati! Ala e un jaf, frate, sa mor eu, e la pret de piata! Nu stiu, 1-7, 1700, cat dracu e? Nu, am inteles. Lasati, lasati, faceti-va ca stiti ce vreau! Te pup, pa, pa!

Sa dea niste laptopuri. Nu, nu, nu ti le mai… laptopuri, asculta-ma putin ca o rezolv altfel. (O sun pe Gubernat sa vad). Ca n-as baga, frate, bani in laptopuri. Sunt tampita, ma, sa iau laptopuri de bani pentru institutie, ma, cand putem sa le luam altfel, ma, am atatia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ti explic? E pacat de Dumnezeu, ma!

Nu suport sa iau bani din institutie sa rezolv problemele. Mi se pare de un c…t. (Gubernat – n. red.) asta e prietena cu unu’, intelegi, si m-a tot intrebat daca vreau… Sa nu iau 5 laptopuri pe moca? Da-i dracului, ce-o sa spuna? C-am primit spaga, da-i in….”.

Citeste si Bianca Dragusanu reactie DURA impotriva presedintei CNA, dupa ce a fost interzisa!

I se cere demisia
Dupa ce inregistrarea a fost facuta publica de realitatea.net, Valentin Jucan, si el membru CNA, a avut o pozitie transanta. „Un singur comentariu: Laura Georgescu, macar acum incearca sa ai un minim de onoare! PREZINTA-TI DEMISIA!”, a scris pe Facebook Valentin Jucan.

Crin Antonescu: Mi se pare scandalos!
Si Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a reactionat vizavi de aceste inregistrari, el declarand, luni seara, la Realitatea TV: „Mi se pare scandalos, dar daca Laura Georgescu este intr-adevar cea care vorbeste, acesta e unul dintre filmuletele care ne dau masura exacta a infiltrarii gretoase a politicului in institutiile statului.

As spune ca, mai mult, un asemenea crampei – daca el este corect atribuit – ne arata de ce, in mare masura, audiovizualul din Romania a ajuns in situatia in care se afla, si anume in care trebuie sa faci eforturi eroice ca sa faci meseria de jurnalist”.

Laura Georgescu s-a mai aflat recent in centrul unui scandal, cand a fost inregistrata vorbindu-le unor elevi de scoala primara pe un ton agresiv. In inregistrare poate fi auzita spunand „vorbeste, ma, cu toata gura!”, „n-ai creier, ba, baiatule!” sau „de ce nu stii raspunsul, fetito?”. A motivat tonul folosit si exprimarea prin faptul ca totul facea parte dintr-un joc de rol, parte a unui „demers didactic”.

Potrivit sefei CNA, trebuia sa joace un rol, in acest demers fiind implicati majoritatea membrilor Consiliului care au luat parte la programul „Scoala Altfel”.

Citeste si Decizie de ULTIMA ORA de la CNA: Spotul „USL traieste”, interzis de la difuzare

Adauga un comentariu