Economic Local

Noi locuri de muncă în Iași. Cei interesați se pot angaja ca ospătari, bucătari și ajutor de bucătar

Publicat: 21 mai 2020

Cele mai multe oferte de muncă sunt disponibile în domeniul construcțiilor, angajatorii punând la dispoziția celor interesați peste 285 posturi libere

Angajatorii din județul Iași au pus la dispoziția șomerilor sau celor care vor să își schimbe locul de muncă sute de noi oferte. Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Iași, în perioada 20-27 mai sunt disponibile 513 posturi libere. Dintre acestea, 439 de posturi sunt destinate celor cu studii medii, iar restul, 74 de locuri de muncă, persoanelor cu studii superioare. Cele mai multe oferte de muncă sunt disponibile în domeniul construcțiilor, angajatorii punând la dispoziția celor interesați peste 285 posturi libere.

Criza COVID-19! Peste 34.000 de ieșeni au intrat în șomaj tehnic în luna aprilie

De asemenea, 18 posturi sunt disponibile în domeniul comerț, iar în servicii se oferă 139 de posturi. Patronii vor să angajeze bucătari, ajutor de bucătar și ospătari, dar și barmani. În domeniul confecții se pot angaja 39 de persoane. În industrie, unde sunt 33 de posturi libere, se caută electricieni, mecanici sau sudori, cu studii medii de specialitate și cu experiență. În domeniul agriculturii angajatorii pun la dispoziția ieșenilor un singur loc de muncă.




Adauga un comentariu