Economic Local

Noi locuri de munca, publicate de AJOFM, pentru luna februarie

Publicat: 30 ian. 2019
1

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi a anuntat noi locuri de munca disponibile in perioada 30 ianuarie – 6 februarie.

Fata de ultimul raport, numarul locurilor nu a crescut considerabil. Reprezentantii AJOFM Iasi prezinta un total de 585 locuri de munca din diferite domenii de activitate.

Citeste si: Permutari la conducerea Directiei Vamale Iasi! Controlul de la granita, in mana unui singur om. Fostul sef a fost promovat

Posturile au fost centralizate in urma informatiilor trasmise de catre societatile comerciale care duc lipsa de personal. Sunt enumerate 60 locuri in comert, 13 – hoteluri, restaurante, 2 – transporturi, 200 – alte activitati din zona servicii.

Totodata, se cauta 77 confectioneri, 160 in constructii, 69 in industrie si 4 in sanatate si asistenta sociala. Mai precis, operatorii economici au nevoie de fierar betonist, zidari, zugravi, tapiteri, tamplar universal, sudor, sofer, paznic, ospatar, patiser, manipulant marfa, lacatus mecanic, femeie de serviciu, faiantar, economist, contabil, agent securitate etc. Iesenii interesati pot solicita informatii suplimentare la sediul AJOFM din Targu Cucu.

 

 

Adauga un comentariu