Economic Local

Noi locuri de muncă vacante, în Iași, pentru persoanele cu studii superioare. Se caută ingineri în construcții și informatică

Publicat: 27 ian. 2022
Sediul AJOFM Iași, din Târgu Cucu
AJOFM Iași a publicat o nouă listă cu locuri de muncă vacante, pentru perioada 26 ianuarie-2 februarie 2022

Noi locuri de muncă vacante sunt disponibile în Iași, în perioada 26 ianuarie – 2 februarie 2022. Persoanele cu studii superioare au la dispoziție mai multe posturi de ingineri în construcții și informatică, acestea urmând să fie plătite cu cel puțin 4.000 de lei, lunar

O nouă listă cu locuri de muncă vacante, din Iași, a fost publicată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), pentru persoanele cu studii superioare sau medii. În perioada 26 ianuarie – 2 februarie 2022 sunt disponibile 418 locuri de muncă vacante, din care 75 sunt pentru ieșenii cu studii superioare și 343, pentru cei cu studii medii. Persoanele care vor să câștige minimum 4.000 de lei lunar se pot angaja în mai multe domenii de activitate. Angajatorii ieșeni caută, în această perioadă, ingineri în construcții sau informatică. HCL Tehnologies Romania SRL angajează inginer de sistem în informatică, care să aibă minimum un an experiență. În cadrul acestei companii mai este disponibil un post de inginer de sistem software.

Pentru această funcție se cer 3 ani de experiență, limba engleză avansat. De asemenea, mai este disponibil și un post de programator, care să aibă minimum un an de experiență în domeniu. Das SRL angajează inginer în construcții, inginer energetician în instalații și inginer mecanic. Old School Cleaning SRL are nevoie de un manager de marketing, cu experiență de minimum un an, care să vorbească limba engleză și franceză la un nivel avansat. Fiscontexpert Consult SRL caută contabil cu studii superioare, care să vorbească limba engleză avansat.

În această perioadă, în Iași, sunt locuri de muncă vacante în domeniile construcții și confecții

Cele mai multe posturi pentru ieșenii cu studii medii sunt în domeniile servicii (140), confecții (33) și construcții (174). Katty Fashion SRL caută confecționer, cu experiență de minimum 3 ani, iar mai multe companii din domeniu au nevoie de confecționeri asamblor articole din textile. Eco Cleaning Line caută croitor. Firmele Inbit SRL, Prima Construct și Spiroca SRL au nevoie de fierari betoniști, în domeniul construcțiilor. De asemenea, se caută muncitori necalificați, zidari și zugravi. Premium Delivery Concept SRL și Smart Procent SRL angajează curieri. Domeniul livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat în ultimii doi ani pe fondul pandemiei COVID-19. Firmele din Iași au demarat angajările masive, iar una dintre companiile de curierat, dezvoltată de un ieșean, are nevoie de 5 curieri.

Ieșenii care vor să se angajeze în străinătate au posturi în Germania, Norvegia și Polonia

Ieșenii care își caută locuri de muncă în străinătate au la dispoziție mai multe oferte din partea angajatorilor din Germania, Norvegia sau Polonia. O companie din Germania caută 250 de măcelari, iar CV-urile se depun până la finalul lunii februarie 2022. Ieșenii care vor să se angajeze pot primi salarii cuprinse între 1.600 și 2.000 de euro brut, lunar. Un avantaj îl constituie calificarea profesională în industria alimentară ca măcelar, dar și permisul de conducere categoria B.

Cei care vor să se angajeze în această companie trebuie să aibă rezistență fizică, toleranță la frig și umiditate. Salariul brut este de 10 euro pe oră, la care se adaugă alte beneficii, în funcție de postul ocupat, calificare și experiență profesională. Un avantaj îl reprezintă cunoașterea limbii germane. Măcelari pentru abator unde se tranșează carne de vită caută și reprezentanții unei companii din Polonia. Angajații sunt plătiți cu 1.000 de euro, pe lună. O nouă listă cu locuri de muncă vacante, din Iași, va fi publicată pe site-ul AJOFM, pentru persoanele cu studii superioare sau medii, în luna februarie 2022.
Adauga un comentariu