Eveniment-Social

Noi lucrari la liniile de tramvai din Podu de Piatra

Publicat: 16 sept. 2010
1

Sefii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi vor demara noi lucrari de investitii la liniile de tramvai. Timp de doua saptamani se va lucra la turnarea masticului bituminos la liniile de tramvai din Podu de Piatra. Lucrarile se vor desfasura doar noaptea, pentru a nu afecta circulatia tramvaielor. „Am stabilit mai multe echipe care vor lucra aici, pe portiunile reabilitate. Utilajul de turnat mastic bituminos este foarte lent, intrucat este vorba de o lucrare meticuloasa. Acesta poate sa toarne doar 200 – 400 de metri liniari la o tura, ceea ce face ca lucrarile sa se desfasoare atat de greu”, a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvant al RATP.
Acesta a mai precizat ca saptamana viitoare vor continua lucrarile si la rondul din Targu Cucu. „Muncitorii au o pauza pana marti, 21 septembrie. Atunci se vor intoarce si vor termina si rondul, pentru a putea intoarce tramvaiele aici”, a mai spus Adrian Mihai.

Comentarii
 • … astia is atat de prosti !? !!!!!
  sa mor de mi vine a crede….
  in ……. mamelor si neamurilor voastre … iar spargeti aiurea , ceva ce e bun facut !?
  nu va pocnit tramvaiu n cap sa turnati mastic , atunci cand se lucra pe sectoru ala ?! + ca era inca vacanta , si nu era trafic prea mare.
  spargeti acu , cand e si trafic , si e si buna strada acolo ….
  domane feri ….
  no comment … daua r tramvaiu n capu lor
  aaa a se preciza , ca nu sparg noaptea , chiar azi dimineata am trecut pe acolo , si era o banda restrictionata pentru ei… calvar pana la gara.
  idioti …

Adauga un comentariu