Actualitate

Noi probleme pe Aeroportul Iasi! Cursa TAROM Iasi-Bucuresti amanata la nesfarsit. Pasagerii sunt blocati in terminal

Publicat: 20 mai 2019
1

Din informatiile noastre se pare ca pasagerii au fost informati ca avionul de tip ATR ar urma sa decoleze in jurul orei 00:00. Dar nici asa nu este cert ca toti pasagerii ar urma sa ajung cu acest avion care are probleme tehnice la ora stabilita. Vom reveni cu amanunte.

"Cursa de Bucuresti, operata de Tarom, nici acum nu a plecat, desi decolarea trebuia sa fie la ora 14. S-a stricat avionul! 

Dupa 3 ore au anuntat ca au o intarziere de 10 ore!

Inca mai surubaresc la avion, au spus pasagerii. Nu le-a dat nimeni nicio apa, niciun sandvis. Unii s-au mutrat la Little Texas si asteapta ca si compania de zbor sa isi faca treaba. Altii pe unde au putut. Multi au pierdut zborurile planificate din Capitala. Cine raspunde?

Mai bine mergeam cu CFR, au spus membrii unui grup de persoane care astazi aveau nevoie sa ajunga la un congres in Franta, prin Bucuresti. Au platit bilete scumpe si rabda de foame asteptand ca Dorel de pe aeroport sa rezolve problema.

Mai mult, personalul de pe Aeroport a fost total nepoliticos si in loc de informatii a oferit doar raspunsuri rastite! Zau?

Sefii de la aeroport nu spun nimic, doar ziua de leafa (platita si din banii nostri) nu e conditionata de niciun zbor! Vin ele si alegerile!" au precizat martorii. 

Comentarii
  • Directorul Aeroportului trebuie sa ia masuri drastice de educatie si comportament civilizat al personalului aeroportuar fata de pasageri.Sa va fie rusine NESIMTITILOR !!!!!

    • Angajatii Tarom nu sunt personalul aeroportului international Iasi. Ar trebui studii superioare impuse de orice companie aeriana impuse pasagerilor ! 80% de pasageri sunt prost educati , nespalati , . O zi buna ! Mu3 PSD

Adauga un comentariu