Sport

Noi probleme pentru Reghecampf! A mai pierdut un jucator extrem de important

Publicat: 21 oct. 2016
1
Un nou nume s-a adaugat pe lista indisponibililor la Steaua. Mijlocasul defensiv al ros-albastrilor, Sulley Muniru, s-a lovit pe finalul primei reprize a meciului cu Zurich, la umarul stâng, suferind astfel o recidiva a unei accidentari mai vechi.
 
Steaua a remizat aseara, scor 1-1, cu FC Zurich. Chiar si accidentat, jucatorul de 23 de ani a rezistat pâna în minutul 83, când a fost schimbat de Laurentiu Reghecampf cu Jakolis. Imediat dupa schimbarea ganezului, ros-albastrii au fost egalati de elvetieni.
”Sulley a suferit o accidentare la umar, a cazut cred ca la sfârsitul primei reprize pe umarul stâng, unde a fost operat”, a declarat Laurentiu Reghecampf la finalul jocului.
 
A doua zi dupa meci, mijlocasul înca mai resimtea dureri, dar, tinând cont de numarul mare de indisponibili pe care-i are Steaua, probabil va fi în lotul echipei pentru partida pe care ros-albastrii o vor disputa duminica, împotriva celor de la ASA Târgu Mures. Meciul se va începe de la ora 20:30 si va fi transmis în direct de Digi Sport 1.
 
În 2015, în timpul unei partide cu CFR Cluj, Muniru a suferit o accidentare la umarul stâng si a fost nevoit sa ia o pauza de câteva luni. Muniru se adauga astfel unei liste destul de lungi de indisponibilitati pe care o are Reghecampf. Pintilii, Filip, Moke, Achim si Florin Tanase sunt jucatorii pe care tehnicianul Stelei nu se poate baza din cauza accidentarilor.
 
Adauga un comentariu