Eveniment-Social

Noi promisiuni neonorate din partea deputatului Ratoi si a senatorul Constantinescu

Publicat: 30 nov. 2014
1

Discutiile aprinse pe tema serviciului de apa si canalizare din Pascani a scos in evidenta indiferenta parlamentarilor pascaneni pe unele proiecte publice, extrem de importante. In prim-plan au fost vizati cei doi politicieni locali, deputatul Neculai Ratoi (PSD) si senatorul Florin Constantinescu (PSD).

Acestia si-au luat angajamentul, in urma unei conferinte de presa sustinuta la sediul Organizatiei PSD Pascani, de a rezolva accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare din oras. Declaratiile au venit in urma scandalului pe tema ApaVital. Parlamentarii au dorit cu orice pret sa intoarca serviciile catre Prest Serv Apa.

Partea proasta este ca aceleasi declaratii populiste au fost facute de catre cei doi pesedisti si in anul 2009 cand la fel au promis ca vor aduce fonduri la Pascani pentru reabilitarea si extinderea retelei de distributie a apei si pentru canalizare. Directorul de la ApaVital Iasi, Ion Toma, a precizat faptul ca esecul celor doi a dus practic la luarea unei decizii radicale vizavi de municipalitate pe tema celor doua serivicii. “Domnul deputat Neculai Ratoi si domnul senator Florin Constantinescu au promis in anul 2009 ca vor aduce bani prin prisma functiilor pe care le detin pentru serviciile de apa si canalizare din municipiu. Acest lucru nu s-a reusit. De aceea mai apoi s-a mers cu delegarea serviciilor de apa si canalizare la ApaVital”, a spus Ion Toma, director ApaVital. Cel mai probabil noua promisiune venita din partea celor doi parlamentari va inregistra un nou esec.

Comentarii
Adauga un comentariu