Gadgeturi

Noi reportofoane de la Olympus

Publicat: 04 mai 2011

Olympus pregateste noi modele de reportofoane destinate atât profesionistilor prin modelul LS-20M dar si utilizatorilor obisnuiti ce au nevoie de un astfel de instrument prin variantele Olympus VN-7600 si VN-7700.

Olympus LS-20M poate înregistra stereo în format Linear PCM 96kHz/24bit gratie celor doua microfoane integrate pozitionate într-un unghi de 90 grade. În caz de necesitate, LS-20M este prevazut si cu un microfon extern ce se cupleaza la o mufa jack LINE IN. Ca bonus, exista posibilitatea de a indexa si edita oricare din înregistrarile audio.

Pe lânga functia de baza (înregistrare audio), noul reportofon Olympus ofera o camera video cu senzor de 5 Megapixeli cu zoom digital 4x, ce permite înregistrarea filmelor în format Full HD (1080p) chiar si cu pozitionat la 180 grade prin functia Înregistrare în Unghi Invers, filmele sunt codate folosind codecul MPEG-4 AVC/H.264. Filmele se pot trimite via mini conectorul HDMI catre un display exterior prin intermediul unui cablu compatibil. Producatorul a inclus chiar si o serie de efecte/filtre ce se pot aplica filmelor: Film Magic (Rock, Pop, Pinhole, Sketch).

O alta caracteristica interesanta este dotarea cu doua ecrane LCD, unul color de 2 inci (5.1cm) folosit pentru încadrarea/vizionarea filmelor iar pe cel de-aal doilea LCD monocrom ne sunt afisate  informatii referitoare la status, putere semnal, etc.

Reportofonul Olympus LS-20M accepta carduri SD sau SDHC de maxim 32GB (pachetul initial având în dotare un card SD de 2GB).

Din zona reportofoanelor clasice, Olympus pregateste noile modele VN-7600 si VN-7700, acestea sunt dotate cu display LCD monocrom, memorie interna de 1GB (VN-7600) si 2GB (VN-7700), baterie ce ofera o durata de viata de peste 80 ore, 3 calitati de înregistrare pentru semnalul audio, viteza de redare variabila, filtre pentru eliminarea zgomotului de fond si functie de indexare.loading...

Adauga un comentariu