Hardware

Noi sisteme de la HP pentru grafica

Publicat: 03 mai 2011

HP completeaza gama sa de statii de lucru si in seria Z cu noi modele cu pret atractiv. Asa cum se poate intui, aceste sisteme sunt destinate firmelor si mai putin persoanelor particulare.

Cea mai puternica statie de lucru mobila din portofoliul HP, modelul HP EliteBook 8760w, ofera un ecran high-definition cu diagonala de 43.9 cm (17.3 inci), placi grafice profesionale, la alegere între AMD FirePro si NVIDIA Quadro, si pâna la 4 GB de memorie video.

Modelele HP Z210 sunt disponibile fie în format de mini-turn convertibil (CMT), fie într-o unitate foarte compacta pentru medii cu spatiu limitat (SFF) si sunt ideale pentru acei utilizatori care lucreaza cu aplicatii de design computerizat, media digitala, aplicatii medicale sau aplicatii complexe de birou. În acelasi timp, HP a adaugat modelele HP Elitebook 8760w si 8560w liniei sale de statii de lucru mobile de mare putere.
HP EliteBook 8560w este dotat cu un ecran HD cu diagonala de 39.6 cm (15.6 inci) si placi grafice AMD FirePro cu 1 GB de memorie video sau placi grafice NVIDIA Quadro cu 2 GB de memorie video.loading...

Adauga un comentariu