Telefoane mobile

Noi zvonuri despre Samsung Galaxy S III

Publicat: 13 apr. 2012

O alta saptamana, o noua scurgere de informatii, de data asta este vorba despre noul Samsung Galaxy S III. Noi fotografii au aparut online cu noul terminal, insa pana cand Samsung o sa faca lansarea oficiala, nu putem fi siguri cum va arata produsul final.

Imaginea in care se presupune sa fie noul Samsung Galaxy S III, intalnim aproape toate criteriile la care ne asteptam in decursul acestor saptamani.

Dupa cum se vede in imagine, terminalul este echipat cu un buton Home la fel ca versiunea Europeana a telefonului Galaxy Note. Desi iconitele de pe display sunt cenzurate, putem observa ca este o aranjare in cinci coloane la care ne asteptam.

Design-ul clasic va fi probabil singurul lucru care nu va impresiona pe nimeni, majoritatea asteptand ceva spectaculos, mai ales ca Samsung a anuntat ca va folosi invelis ceramic pentru Samsung Galaxy S III.

Pe de alta parte, aceasta imagine poate fi un fake si vom ramane inca in ceata in ceea ce priveste designul noului Galaxy S III.

Din pacate, nu avem alte informatii confirmate despre detalii tehnice sau data lansarii. Cu toate acestea, majoritatea reportajelor presupun ca Samsung Galaxy S III va fi lansat in luna mai.loading...

Adauga un comentariu