National

Noii avocati ai lui Becali au gasit o noua portita de scapare

Publicat: 24 iul. 2013
1

Noii avocatii ai lui George Becali vor cere revizuirea sentintelor si urgentarea redactarii motivarilor in dosarele in care clientul lor este acuzat, pentru ca apoi sa poata introduce cai de atac la aceste condamnari.

Avocata lui Becali, Paula Iacob, considera ca in acontul notorietatii acestui caz, redactarea ar trebui facuta mai urgent.

”Aceste decizii nu au continut redactat. Avem doar pronuntarea hotararii magistratilor care au ajuns la aceasta finalitate, trei ani si jumatate de inchisoare. Nu avem deciziile. In general, la Inalta Curte dureaza mult redactarea deciziilor. Sunt situatii in care dureazi luni de zile, chiar si un an. Trebuie depusa o cerere de urgentare, nu am depus-o inca, abia ne-am interesat care este situatia celor trei decizii”, a explicat avocata.

Aceasta a spus ca dupa ce va obtine aceste motivari, va ataca pe noi cai deciziile, fiind vorba chiar si de anumite probe noi in aceste dosare.

”Daca probele pe care noi le vom prezenta vor fi suficient de puternice, eu prevad posibilitatea unui rezultat care sa duca la o cu totul alta situatie. Eu socot ca Gigi Becali nu trebuia sa cunoasca realitatea destul de cruda a Jilavei”, a mai spus Paula Iacob.

Comentarii
 • Din ce d-na avocata, caz de notorietate (Gigi B.) inseamna grabirea rezultatelor, inseamna daca nu esti VIP (ma rog, aici ma abtin) nu ai alta sansa decat sa astepti, deci Gigi B. nu este orice cetatean, deci justitia se face tot functie de bani, deci UE a avut dreptate cand a zis „PA Scengen”, deci UE are dreptate cand zice ca in Romania cam P… justitie, deci domnilor guvernanti, nu mai faceti scandal cand vine vorba de coruptia in justitie!!!

 • Tu ai drepate cu privire la aspectul mentionat. Insa eu ii dau dreptate avocatei din alt punct de vedere : te condamna Inalta Curte si abia dupa 8 – 12 luni iti prezinta motivul si motivarea. Stai un an in inchisoare fara sa poti ataca acea sentinta. E corect mon sher ??
  Si apropo de Schengen, au aia mare dreptate.

  • Bine zis. „Mon sher” imi place cum suna…haha.
   Nu-i corect, poti face puscarie 12 luni cum au facut atatia degeaba.
   Dupa ce au vazut motivul si au atacat cu dovezi, au avut castig de cauza.
   Cine plateste omul care a facut 12 luni puscarie degeaba?
   CEDO, nu Romania.

Adauga un comentariu