International

Noile modele de iPhone au fost lansate oficial. Cand vor fi disponibile?

Publicat: 10 sept. 2015

iPhone 6 si iPhone 6S au fost lansate oficial, in fata a aproximativ 7000 de oameni. iPhone 6S are un nou procesor A9, cu 70% mai rapid decat A8. Grafica se imbunatateste cu 90%, ceea ce face, impreuna cu 3D Touch, ca iPhone 6S sa fie un telefon mult mai bun pentru gaming. Controlul este mult mai simplu, dinamic, iar procesorul A9, care dispune de M9 direct pe cip, poate reda imagini la 60 de cadre pe secunda. Camera noua este de 12 megapixeli, o imbunatatire cu 50% la nivel de pixeli. Apple promite ca noul sau senzor nu va dezamagi si nu va scadea calitatea pixelilor. Noul iPhone poate realiza filmari la rezolutie 4K.

Vezi si POZA ZILEI! Mesaj halucinant primit de o ieseanca, dupa ce a pierdut un iPhone 6 –

Camera frontala, pentru selfie, are 5 megapixeli. Foloseste display-ul pe post de FLASH si poate identifica cel mai bun ton de culoare, cu ajutorul senzorului. Nu ai nevoie de lumina ambientala puternica. Dispozitivele vor fi disponibile incepand cu 25 septembrie, iar ambele modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus au acelasi pret de pornire, 199 dolari, cu abonament. iPhone 6 Plus si iPhone 6 costa numai 99 dolari. iOS 9 va fi disponibil de pe 16 septembrie. Noi tarife iCloud sunt disponibile, reduse la jumatate din pretul practicat pana acum. 50GB costa 99 centi pe luna, iar 200GB costa 2,99 dolari pe luna. 1TB este 9,99 dolari pe luna. Telefoanele iPhone 6s si 6s Plus sunt cea de-a 9-a generatie de iPhone-uri de la lansarea acestora, in 2007, in timp ce Apple TV a primit un upgrade major de la lansarea celui mai recent model, din 2013.

Vezi si Telefonul mobil, bariera in cadrul relatiilor sociale

Noile iPhone 6S si 6S Plus vin cu cea de-a treia generatie a procesorului A9 cu o putere crescuta cu 70% fata de cea anterioara, Functia 3D touch care te ajuta sa navighezi sau sa vizualizezi un mesaj doar prin dubla atingere fara a ramane in aplicatie. Cea de-a doua generatie a cititorului de amprenta este de doua ori mai rapida. Camera principala iSight are o rezolutie de 12 megapixeli cu 50% mai multi pixeli fata de camera iPhone 6, iar noile filtre dau nuante mult mai vii culorilor. Noua camera iSight cu care vin noile terminale Apple este capabila sa capteze imagini atat in format full HD, dar si 4K UHD. Camera frontala, destinata serviciului FaceTime de video calling are o rezolutie de 5 megapixeli. Cu ajutorul tehnologiei 3D Touch cei de la Apple au introdus si Live Photos prin care poti avea fotografii in miscare si cu sunet.loading...

Adauga un comentariu