Gadgeturi

Noile proiectoare Acer recreeaza acasa experienta de pe stadion

Publicat: 30 mai 2016
5

Acer a lansat noile serii de proiectoare V7 precum si modele H6518BD si V7500, ce vor fi disponibile in magazine pentru Campionatul European de Fotbal si Jocurile Olimpice 2016. Toate cele trei modele au rezolutie Full HD si luminozitate de 3200 ANSI lumeni pentru o vizibilitate buna chiar si in conditii de vizionare in exteriorul casei, pe timp de zi. Tehnologia AcuMotion reduce nivelul de blur si corecteaza distorsiunile pentru o imagine clara. Totodata integreaza Acer ColorPurity+, ColorBoost3D si ColorSafe II care asigura o reproducere fidela a culorilor, in timp ce LumiSense+ optimizeaza imaginea la conditiile de iluminare ambientala. in plus, asigura 100% sRGB si pot reda continut 3D.

Proiectia se poate face si wireless prin simpla selectare a modului wireless si deschiderea aplicatiei eDisplay Pro pe dispozitivul de pe care sa face proiectia. Cele trei serii au boxe incorporate, cu putere de 10W fiecare sau se pot conecta la boxe externe prin Bluetooth pentru o calitate audio superioara. in plus, egalizatorul Acer TrueHarmony contribuie la redarea fidela a sunetului, oferindu-i profunzime si un bass imbunatatit.

Eco-friendly

Fiecare dintre proiectoarele Acer dispun de tehnologia EcoProjection care reduce consumul cu pana la 90%. Totodata permite setari personalizate de reducere a consumului, in timp ce tehnologia Acer ExtremeEco extinde durata de viata a lampii cu pana la 30.000 de ore. Nivelul redus de zgomot asigura o auditie clara atat in timpul prezentarilor, cat si in timpul vizionarii de filme.

“Ne dorim sa oferim clientilor cea mai buna experienta home teather, sa le aducem, practic, cinematograful acasa, iar noua linie de proiectoare este cea mai buna dovada in acest sens. Asigurand cele mai clare imagini, putem spune ca nu exista o optiune mai buna pentru fanii sportului care doresc sa se bucure in aceasta vara de competitiile favorite, acasa, cu prietenii si familia”, a declarat Marian Bratasanu, Business Development Manager Desktop&Display Solutions la Acer Romania.

Seriile Acer H7

Proiectoarele Acer H7 sunt optimizate pentru divertisment de exceptie in confortul casei. Pot fi pozitionate la distanta foarte mica de perete fara a afecta detaliile si calitatea HD 1080p a imaginii. Datorita iluminarii ridicate si suportului 3D, proiectoarele seriei H7 sunt potrivite pentru proiectie si pe timpul zilei.
Seriile Acer H6

Proiectorul Acer H6518BD ofera o luminozitate de 3200 de lumeni, asigurand o imagine detaliata si pe timp de zi.

Seriile V7

Proiectorul Acer V7500 ofera 100% sRGB si incorporeaza tehnologia Acer LumiSense+.

Disponibilitate

Seriile Acer H7 sunt disponibile deja in magazine la preturi incepand de la 3.499 RON cu TVA, la fel si Acer H6518BD, de la 2.999 RON cu TVA. Proiectorul Acer V7500 va fi disponibil de saptamana viitoare, pornind de la 3.279 RON cu TVA.

Adauga un comentariu