Hardware

Noile serii Sony Walkman vor fi lansate in aceasta toamna

Publicat: 04 aug. 2011
5

Sony a pus in noile serii Walkman elementele care conteaza in astfel de playere: sunet de calitate, autonomie buna a bateriei, conexiune wireless, rezistenta si mai urmeaza.

A860, S760 si E460 vin cu un design subtire si software MediaGo pentru transfer facil de muzica, video si poze din Windows Explorer sau iTunes. Bineinteles, melodiile pot fi grupate pe diferite genuri, prin functia SensMe, dar aveti la dispozitie si modul Karaoke, afisarea sincronizata a versurilor cu melodia si o functie de recunoastere a limbii.

Modelele A860 si S760 includ optiunea de streaming prin Bluetooth cu ajutorul castilor wireless, boxele cu andocare, castile pentru masina si alte dispozitive.

Pentru sunet, vorbim despre noua tehnologie de amplificare digitala, S-Master MX de la Sony, care reduce nivelul de zgomot si denaturarea sunetului. De asemenea, 4 tehnologii Clear Audio (Bass clar, Stereo clar, efecte de sunet DSEE – Digital Sound Enhancement Engine, casti EX) asigura calitatea sunetului.

In ceea ce priveste autonomia bateriei, pana la 50 de ore (mod audio) / 10 ore (mod video) suna bine, nu?

Exista si modele elegante, chic, colorate, precum si modele rezistente la apa, pentru sportivi.

Noile game de playere MP3 si playere video MP3 Walkman sunt disponibile in Romania incepand cu luna septembrie a acestui an, in magazinele partenere Sony din Romania, la urmatoarele preturi : NWZA864, 8GB – 669 lei, NWZE463, 4GB – 329 lei, NWZE464, 8GB – 419 lei, NWZS764, 8GB – 539 lei, NWZW262, 2GB – 289 lei.

Adauga un comentariu