Telefoane mobile

Nokia amana lansarea terminalului Lumia 900 in Marea Britanie

Publicat: 26 apr. 2012
5

Compania finlandeza Nokia a anuntat amanarea lansarii smartphone-ului Lumia 900 in Marea Britanie datorita succesului de care se bucura peste ocean. Terminalul dedicat pietei din Statele Unite ale Americii ar fi trebuit sa se lanseze pe teritoriul Regatului Unit in 27 aprilie.

Clientii britanici care doresc sa-si achizitioneze terminalul echipat cu Windows Phone 7.5 vor fi nevoiti sa mai astepte. Desi data initiala de lansare a smartphone-ului Lumia 900 a fost 27 aprilie, se pare ca datorita popularitatii de care se bucura dispozitivul lansat in Statele Unite ale Americii in exclusivitate la operatorul de telefonie mobila AT&T, Nokia a fost nevoita sa amane lansarea.

Primul telefon produs de Nokia in colaborare cu Microsoft dedicat teritoriului Statelor Unite ale Americii a fost prezentat la Consumer Electronics Show, in luna ianuarie. Nokia Lumia 900 dispune de un ecran ClearBlack AMOLED urias cu o diagonala de 4.3 inchi si o rezolutie de 800×480, o camera de 8 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon de 1.4 GHz si o autonomie de 7 ore in talk-time.

Cei de la Nokia au confirmat totusi oficial ca terminalul va fi disponibil in Marea Britanie in cel de-al doilea trimestru al anului.

Adauga un comentariu