Stiri

Nokia raspunde la noua achizitie a celor de la Google

Publicat: 17 aug. 2011

Dupa ce toti marii producatori si-au manifestat entuziasmul fata de decizia Google de a scoate din ,,groapa” Motorola Mobile la cateva luni dupa momentul in care aceasta a inregistrat pierderi de cateva zeci de milioane de dolari pe trimestrul al doilea al acestui an, Nokia decide sa spuna si ea cateva cuvinte.

Thisismynext.com a surprins comunicatul dat publicitatii de compania finlandeza si e suficient sa spunem ca nu pare a exprima acelasi entuziasm in legatura cu suportul pe care Google l-a aratat platfomei Android cu aceasta achizitie.

In traducere: ,,Aceasta actiune ne da si mai multa incredere in ideea ca pentru cresterea afacerilor cu smartphone-uri Nokia cel mai bun efect il va avea Windows Phone. Achizitia ar putea fi un catalizator major pentru ecosistemul Windows Phone. In plus, cu portofoliul nostru de patente, Nokia si Microsoft lucreaza pentru a construi si dezvolta un ecosistem inovativ pentru beneficiul consumatorilor, operatorilor, dezvoltatorilor si al altor producatori de dispozitive. ”

Sa fi citit Nokia printre randuri ceva ce noi nu am vazut in aceasta achizitie? Sa fi vazut problema suferita de Motorola ca una pe care o pot suferi si alte companii care imbratiseaza cu asemenea indarjire sistemul de operare pentru portabile al celor de la Google?loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit