Actualitate

Norica Nicolai, provocare pentru Klaus Iohannis: Isi da demisia daca nu castiga alegerile?

Publicat: 13 mai 2019
1

Numarul unu pe lista candidatilor ALDE la alegerile europarlamentare, Norica Nicolai,  i-a lansat o provocare presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a solicitat ca seful statului sa demisioneze daca PNL nu va castiga alegerile.

S-a rupt lantul de iubire! Dacian Ciolos il ataca pe Klaus Iohannis

"Am o intrebare pentru domnul Iohannis si i-o lansez: daca partidul domniei sale nu va castiga alegerile si a pus aceasta intrebare, a facut publica aceasta opinie natiunii, isi da demisia daca partidul pe care il sustine in aceste alegeri nu castiga acel scor? Pentru ca este clar ca populatia va sustine in continuarea coalitia PSD-ALDE. Daca scorul electoral, in 26 mai, confirma sustinerea pentru aceasta coalitie este normal ca presedintele, ca orice om decent in politica, ar trebui sa-si prezinte demisia. Eu o astept pentru ca sunt convinsa ca aceasta coalitie va primi votul romanilor, pentru ca romanii au si motive sa ne voteze", a declarat Norica Nicolai.

Comentarii
  • In campania electorala se lauda ca prima masura pe care o va lua, daca va fi ales presedinte va fi renuntarea la imunitate. A facut-o ? In mod cert, nu ! Cum sa renunte la imunitate cand tocmai ii fusesera inchise de taica Lazar, 46 sau 48 dosare, nici el nu mai stie cate. Daca va mai amintiti fraza aia idioata care suna cam asa, ” eu nu am avut dosare pt. ca toate au fost inchise”. Bina mai desteptule, daca nu ai avut dosare penale, atunci ce mama masii a mai inchis Lazar ? Borcanele de compot sau zacusca facute de nevasta-ta ?

Adauga un comentariu