Actualitate

Nostradamus prevesteste marele dezastru: „Oamenii nascuti in…”

Publicat: 08 iun. 2016

Cu totii am auzit la un moment dat de profetiile lui Nostradamus, multi suntem sceptici cu privire la spusele lui, in vreme ce altii sunt de-a dreptul infricosati cand aud de ele.

Totusi, se pare ca multe dintre aceste profetii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera si pe cele 8 pentru 2016 si le vom urmari pentru a vedea cat de realiste sunt.

In urma cu 500 de ani, Nostradamus a prezis ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia, iar prima tara cucerita va fi Romania: „Din Rusia vor navali in masa, distrugatorul va ruina acel oras, va fi violenta, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flacarile Marelui Razboi nemaiputand fi oprite.”

» O durata de viata mai mare

Nostradamus a prezis ca oamenii nascuti in 2016 vor putea sa traiasca mai mult de 200 de ani si ca 80 va fi noul 50. Asadar, avem vesti bune pentru toti bebelusii care se basc anul acesta.

» Lumea din vest va renunta la taxe

In 2016, o revolta mare va pune capat taxelor pentru totdeauna.

» Vei avea nevoie de autorizatie sa faci copii

Profetul vorbeste despre trecerea paternitatii planuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea sa ai nevoie de autorizatie pentru a aduce pe lume un copil.

» Cutremure majore

In mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimtit peste tot in lume. „O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur in Segatator, Saturn dispare”.

» Al Treilea Razboi Mondial

In 2016 va incepe Al Treilea Razboi Mondial si va dura 27 de ani. Razboiul va incepe dupa spusele profetului cu aparitia unei comete pe cer.

» Vezuviu va erupe

Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de stiinta contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost linistit in ultimii 71 de ani si se asteapta sa ramana asa.  „Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia. Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degraba Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii.

» Umanitatea va face pace cu animalele

„Porcii vor devenii frati cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de parere ca acest lucru este un aspect care indica faptul ca umanitatea va inceta sa sacrifice animalele. Altii cred ca asta inseamna ca tehnologia ne va permite sa vorbim cu animalele.

» O noua limba mondiala va aparea

„Dupa aparitia unui nou motor, lumea va fi precum in zilele inainte de Babel.” Multi sunt de parere ca motorul adus in discutie este Internetul si ca tehnologia va creea eventual noua limba mondiala.

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima editie a aparut in 1555.loading...

Adauga un comentariu