Economic

Nota 10 cu prelungiri. Doctorul Costica Panzaru candideaza pentru un nou mandat la conducerea Spitalului de Urgenta Pascani

Publicat: 07 mart. 2014

Managerul Spitalului de urgenta Pascani a obtinut calificativ maxim pentru activitatea de anul trecut. Administratia locala a hotarat prelungirea mandatului cu inca 3 luni de zile dupa care va fi organizat un nou concurs.

Spitalul de Urgenta din Pascani are un manager de nota 10. Acesta a fost calificativul obtinut de la comisia intrunita astazi pentru a analiza cum au fost indeplinite obiectivele pentru anul trecut cuprinse in contractul de management. Viceprimarul Vasile Axinte,presedintele comisiei spune ca dr. Costica Panzaru si-a indepliniti obiectivele si ca in plus au fost realizate si alte proiecte.

Acesta a fost si motivul pentru care Primaria Pascani a decis prelungirea mandatului de manager cu inca 3 luni de zile dupa ce contractul a expirat la sfarsitul lunii trecute. Axinte a precizat ca cel mai probabil in luna mai va fi organizat un nou concurs de management la spitalul din Pascani, la care actualul director si-a anuntat deja participarea, scrie newspascani.ro.

Mentionam ca la Spitalul de Urgenta din Pascani a incheiat anul trecut cu 5,5 mil de lei excedent bugetar , stocuri de material si medicamente pentru jumatate de an de zile si investitii realizate de aproximativ 2 milioane de lei.loading...

Adauga un comentariu