Eveniment-Social

Nota de plata usturatoare pentru ca a vandut trei copile

Publicat: 27 feb. 2012
1

@ Un traficant de minori a fost condamnat ieri la 13 ani de inchisoare @ El a obligat trei fete, dintre care una in varsta de 13 ani, sa intretina relatii sexuale pe banda rulanta cu zeci de barbati

Florin Gavrilescu, zis Marocanul, de 38 de ani, a fost condamnat ieri la executarea unei pedepse de 13 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de minori. Anchetatorii sustin ca barbatul ar fi racolat trei adolescente, cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, pe care le-a obligat sa se prostitueze. Problema este ca faptele retinute in rechizitoriu ar fi fost savarsite tocmai in 2005. Copilele racolate atunci sunt acum femei in toata firea. Florin Gavrilescu este un tip care a stat foarte mult in puscarie. Traficantul le-ar fi obligat pe cele trei sa se prostitueze pentru el la scurt timp dupa ce fusese liberat din penitenciar pentru comiterea unor fapte de viol, lipsire de libertate si proxenetism. De asemenea, pe durata cercetarilor din dosar, Gavrilescu a fost condamnat pentru talharie si a iesit din penitenciar la inceputul lunii octombrie 2011.

Dosarul a pornit de la o plangere formulata pe 28 septembrie 2005 de Oana Elena J., care atunci avea 16 ani. Aceasta reclamase ca, in perioada iunie – septembrie 2005, Florin Gavrilescu a obligat-o sa practice prostitutia, iar toti banii castigati erau luati de el. Eugenia Beatrice D., de 13 ani, a fost introdusa in lumea prostitutiei chiar de prietenul ei. Baiatul il cunostea pe Gavrilescu si i-a facut cunostinta cu minora. „Ajunsi in apartament, invinuitul i-a propus minorei sa intretina raporturi sexuale cu acesta, dupa care a eliberat-o. Ulterior, a obligat-o sa se prostitueze. Minora era transportata zilnic in parcarea de langa Casa Sindicatelor Iasi, unde acosta clientii. Minora avea, in medie, sapte clienti pe noapte, de la care inculpatul Gavrilescu Florin incasa circa 300 de lei. Victima de 13 ani era in permanenta supravegheata de Gavrilescu Florin, chiar daca se deplasa impreuna cu clientii la hotelurile din zona”, au explicat anchetatorii in rechizitoriu. „Minora Eugenia Beatrice D. a incercat sa fuga de la invinuit, insa de fiecare data acesta a prins-o si a agresat-o, fiind foarte violent. In luna septembrie 2005, victima a fugit de la inculpatul Gavrilescu Florin, insa la scurt timp s-a intors, fiind convinsa de acesta sa traiasca impreuna in concubinaj”, au completat procurorii.

Prin decizia luata ieri, judecatorii de la Tribunal l-au obligat pe Florin Gavrilescu sa plateasca victimelor despagubiri de 40.000 de lei.
Adauga un comentariu