Economic Local

Note mari pentru ocuparea posturilor scoase la concursul organizat de Primaria Iasi

Publicat: 13 feb. 2019

In cursul zilei de marti, municipalitatea ieseana a organizat un concurs pentru ocuparea unui numar de trei posturi in cadrul Compartimentului de Statistica si Prognoza.

Citeste si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

Este vorba de functiile vacante de inspector de specialitate IA, I si II. Dupa sustinerea probelor scris si interviu, Nicoleta Diaconu a primit 95 puncte, Elena Negura – 97,49 puncte, OctavianCatalin Onofrei – 96,66 puncte.

"Inspector de specialitate IA: studii superioare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, în domeniul Stiintelor Umaniste si Arte, ramurile de stiinta Filologie, Filosofie sau Istorie, studii postuniversitare finalizate cu diploma de masterat/doctorat în specialitatea studiilor, vechime în specialitatea studiilor de minimum 9 ani, vechime în administratie publica de minimum un an, experienta în realizarea de analize si prognoze social-economice/politice de minimum 3 ani", sunt o parte dintre conditiile cerute de municipalitatea ieseana.
 

 loading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit