Hardware

Notebook: Seria 7 Chronos de la Samsung redefineste rapiditatea

Publicat: 02 sept. 2011

Samsung Electronics a anuntat lansarea seriei 7 Chronos de notebook-uri Premium in cadrul conferintei de presa de la IFA 2011.

Seria 7 Chronos este dotata cu procesor Intel Core i7 Quad Core oferind 8GB de memorie extra pe placa de baza, ceea ce se traduce printr-o viteza mai mare de lucru. Spre exemplu, dispozitivul se deschide in doar doua secunde.

Seria 7 Chronos ofera un maximum de performanta vizuala datorita display-ului de calitate inalta. incorporand cele mai noi tehnologii Samsung MAX screen. Un ecran de 15 inci este incorporat intr-o carcasa traditionala de 14 inci.

Bateria are o durata de viata extinsa. Pe langa cele 9 ore oferite de baterie la o singura incarcare (bazata pe rezultatele testelor MobileMark), tehnologia Samsung Battery Life Plus pastreaza 80% din capacitatea originala a celulei intr-un ciclu de viata care dureaza cu pana la 1.500 de cicluri de incarcare. Acest lucru asigura durata de pana la cinci ori mai mare decat in cazul altor baterii.

Seria 7CHRONOS beneficiaza de tehnologia Samsung Superior LCD, un ecran care furnizeaza o noua generatie de experienta vizuala HD+ (1600×900) cu rezolutie mare, cu o luminozitate SuperBright 300nit, 16 milioane de culori si ecran antireflex.

Placa de grafica este AMD RadeonHD6750M. Iar camera web HD incorporata este de 1,3 MP.

Carcasa este fabricat din aluminiu slefuit. Subtire si compact, notebook-ul din Seria 7 de 14 inci cantare?te doar 2,17 kg, in timp ce Seria 7 de 15 inci cantareste 2,31 kg, notebook-uri avand doar 23,9 mm grosime.

Un senzor automat asigura iluminarea mai slaba sau mai puternica a tastaturii si a ecranului in concordanta cu nivelurile de luminozitate.

Samsung a introdus doua aplicatii software proiectate sa imbunatateasca experienta de utilizare. Aplicatia Easy Migration asigura transferul usor de datele de pe PC pe notebook-urile Seria 7, fie prin conexiune Wired LAN, WiFi sau prin USB. Centrul de control permite folosirea pe deplin a caracteristicilor de pe computerul personal, utilizatorul putand sa-si gestioneze dispozitivul si felul in care il foloseste.loading...

Adauga un comentariu