National

Noua copii, in SPITAL dupa ce au fost vaccinati la scoala

Publicat: 21 ian. 2015
Noua elevi de la o scoala din Curtea de Arges au ajuns la spital cu stari de rau dupa ce au fost vaccinati cu ser diftero-tetanic. Medicii au stabilit ca nu a fost vorba despre o reactie adversa, in timp ce DSP ia in calcul o „reactie emotionala” post-vaccinare. Potrivit medicului Adrian Stoica, director executiv adjunct la Directia de Sanatate Publica (DSP) Arges, cei noua elevi de clasa a VIII-a au inceput sa acuze dureri de cap si stari de greata dupa ce au fost vaccinati la scoala, ei ajungand la spitalul din Curtea de Arges.
Medicii de la aceasta unitate sanitara au decis sa-i trimita pe sase dintre elevi cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Pitesti. Medicul specialist de la sectia de boli infectioase a SJU Pitesti a stabilit ca starea copiilor nu este grava si ca nu este vorba despre simptome care sa reprezinte reactii adverse la administrarea vaccinului.


loading...

Comentarii
  • Am vazut la stirile prima tv, apoi am cautat pe net! Cat de ipocriti pot fi!! Cica se infirma posibilitatea unor reactii adverse post-vaccinale si ca ar fi vorba de un efect de turma emotional!!! Cat de prosti ne cred?!?
    In articol se afirma ca elevii acuzau stari de greata si dureri de cap, dar eu am auzit la prima tv si ceva legat de slabiciune, moleseala la nivelul picioarelor. Se stie bine (de catre cei care vor sa afle) ca vaccinurile pot cauza paraplegii, scleroza multipla etc. Cititi cartea doamnei Christa Todea-Gross, blogurile saccsiv.wordpress.com si bucovinaprofunda.wordpress.com, dragi parinti si nu va mai vaccinati copiii.

Adauga un comentariu