Magazin

Noua Dacia va costa sub 5.000 de euro

Publicat: 01 sept. 2014
1
Viitoarea masina ieftina a grupului Renault, cu un pret de cost mai mic de 5.000 de euro, va fi tot DACIA si va fi construita pe baza unei platforme modulare, ceea ce inseamna ca va putea avea diferite caroserii, incepand de la citadina si pana la un mic SUV.
Potrivit unei surse din interiorul grupului Renault, incepand din 2015, dupa ce va incepe sa fie comercializata in India, noua masina va ajunge si pe pietele din America de Sud si Europa sub marca romaneasca Dacia.

Citeste si: Asta da masina tunata! Ce a facut un sofer dintr-o Dacia Papuc – FOTO

„Sistemul de module ne va permite sa avem caroserii diferite”, a explicat sursa interna. Aceasta gama de masini ieftine vor fi fabricate mai intai la uzina Renault de la Chennai, India, unde va fi comercializata incepand de anul urmator. Ulterior, masina va fi produsa si vanduta si in America de Sud si „ar urma sa ajunga si in Europa unde va fi produsa la o uzina mai apropiata”, a mai spus sursa. In plus, in pofida dezmintirilor oficiale venite de la Renault in Europa aceasta gama de „mini-Logan” va fi vanduta sub marca romaneasca Dacia.
Adauga un comentariu