Fotbal extern

Noua isprava a lui Balotelli

Publicat: 14 ian. 2012

Mario Balotelli, vedeta italiană a echipei de fotbal Manchester City, a avut nevoie de toaleta unui liceu, joi, cand a fost presat de o nevoie fiziologică, informează Reuters, citată de Agerpres.

Balotelli şi-a parcat automobilul Bentley langă un liceu din Manchester şi a intrat în curtea şcolii cu caţiva prieteni, întreband unde e toaleta. După ce a rezolvat problema, el a intrat în cancelaria profesorilor, după cum a povestit un elev.

‘După aceea, s-a plimbat pur şi simplu prin campus, de parcă ar fi fost stăpanul locurilor, şi toată lumea se ţinea după el. A fost incredibil să-l vedem, dar şi destul de caraghios pentru el să vină aici – nu te-ai fi aşteptat niciodată la aşa ceva’, a continuat elevul.

Balotelli se află constant în atenţia presei prin isprăvile sale. De exemplu, în octombrie el a dat foc casei, cand a aruncat cu artificii aprinse de la fereastra sălii de baie. De Crăciun, el a intrat într-o biserică din Manchester, la slujba de la miezul nopţii, şi a donat ceva mai mult de 200 de euro, o sumă mult mai mică decat cea pe care o donase puţin mai devreme într-un local.loading...

Adauga un comentariu