Local

Noua speranță a tenisului românesc, ieșeanca Andreea Prisăcariu, are 21 de tatuaje și a câștigat al treilea titlu ITF din carieră

Publicat: 23 feb. 2021
Andreea Prisăcariu
Ieșeanca Andreea Prisăcariu a câştigat turneul ITF de la Antalya

Noua speranță a tenisului românesc, ieșeanca Andreea Prisăcariu, în vârstă de 21 de ani, a câştigat turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Ieșeanca a învins-o în finală pe italianca Aurora Zantedeschi, cu 6-3, 7-5.

Andreea Prisăcariu a câştigat în Antalya al treilea titlu ITF din carieră

Andreea Prisăcariu, locul 658 WTA, a reușit să câștige trei victorii pe tabloul preliminar, 7-6 (2), 6-2 cu belgianca Vicky van de Peer, 6-0, 6-0 cu franţuzoaica Leire De Ezcurra şi 6-3, 6-1 cu australianca Tina Nadine Smith.

În primul tur, ieșenaca a învins-o pe Daria Lopatetska (Ucraina), cu scorul de 6-3, 6-4. În optimi a trecut de Yuliana Lizarazo (Columbia), cu 6-1, 6-3. În sferturi, Andreea Prisăcariu s-a impus în faţa letonei Daniela Vismane cu 6-2, 6-3, iar în semifinale a câştigat cu un simetric 6-2, 6-2 în faţa bulgăroaicei Ghergana Topalova.

Andreea Prisăcariu  a câștigat al treilea titlu ITF din cariera sa, după cele două câştigate în 2019 la Tabarka (Tunisia).

Titlul la dublu a fost cucerit de cuplul format din Cristina Dinu (România) şi Chantal Skamlova (Slovacia), după 6-1, 6-3 în finala cu perechea columbiană Maria Fernanda Herazo Gonzalez/Yuliana Lizarazo.

Andreea Prisăcariu, îndrăgostită de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

„Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine“, a spus tenismena ieșenacă.

Se visează o „mireasă tatuată“

Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o „mireasă tatuată”.

„N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a spus Andreea Prisăcariu.

Andreea Prisăcariu, o noncoformsită: Revelion cu manele în Antalya

Andreea Prisăcariu s-a distrat pe cinste în noapte dintre ani, în Antalya. Andreea Prisăcariu, una dintre cele mai excentrice jucătoare de tenis din circuit, a petrecut revelion în Turcia, la un hotel din Antalya. A fost împreună cu Ioana Zvoranu, altă jucătoare din nou val. Cele două au luat parte la o mini-petrecere în pijama.

Tenismena ieșeancă Andreea Prisăcariu și-a început seara cu o fotografie incendiară: „Ultima poză în bikini din 2020. De ce nu?”. A postat apoi un clip video în care dansează pe ritmuri orientale, spre deliciul celor 5.600 de urmăritori: „Ascultă și tenismenele Bogdan de la Ploiești, nu-i problemă”.

Hărțuită pe internet după un meci pierdut

Tenismena ieșeanca Andreea Prisăcariu a fost hărțuită pe internet de mai multe persoane, care au acuzat-o de blat la începutul acestui an. Andreea a primit mai multe mesaje după meciul pierdut, scor, 2-6, 6-3, 3-6, în fața slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).

La turneul „W15 Antalya 2”, Andreea Prisăcariu a ajuns în faza sferturilor de finală. A fost învinsă astăzi de o jucătoare mai slab cotată, iar două persoane care au pariat pe victoria ei au hărțuit-o online, pe Instagram. Mesajele trimise sunt incalificabile, violente și de-a dreptul macabre.

„Jucătoare blatistă. Ai pierdut, nenorocito! Toți jucătorii români sunt niște blatiști. Să muriți cu toții! Coronavirusul să te omoare pe tine și pe familia ta”, i-a transmis o persoană, care mai mult ca sigur a pariat pe o victorie a tenismenei ieșence și care a pierdut bani din această cauză.

Comentarii
Adauga un comentariu