Actualitate

Noul album Directia 5, lansat la Iasi, in Hunter’s Pub

Publicat: 24 oct. 2013
1

Ziua de 1 noiembrie marchează lansarea la Iași a noului album direcția 5,  ,,Zâmbetul face minuni”.

Prea mult așteptata trupă ne pregătește  noi melodii, care ne țin cu sufletul la gură și ne îndeamnă la romantism și iubire- „Trebuie să fiți foarte curioși pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou Zâmbetul face minuni. Vă vom surprinde cu un sound nou însoțit de proiecții și imagini dragi nouă. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și care exprimă starea de spirit a trupei expusă într-o manieră dinamică și optimistă. Noi suntem foarte fericiți să fim din nou alături de publicul nostru și să putem împărtăși împreună cântece și senzații noi”, a declarat fondatorul bandului Marian Ionescu.

Dacă acum câteva zile ne spuneau „Hello”, în acordurile noului single, urmează ca băieții să ne încânte la concertul oficial de lansare a albumului, la București. 

Călătoria continuă la Iași, în Hunter’s Pub, vineri, 1 noiembrie, începând cu ora 21.00. Publicul ieșean este invitat să savureze într-un mod unic, un concert dedicat fanilor directia 5. Rezervările și biletele se pot procura apelând numărul de telefon 0752 005 052.  

Direcția 5 a fost și este o formație îndrăgită de public și mass media. De 19 ani trupa este alături de fanii săi prin apariții dese și concerte minunate.

Adauga un comentariu