Eveniment-Social

Noul decan al Facultății de Fizică din cadrul UAIC Iași a relatat despre Admiterea 2020, schimburi academice, mobilități pentru studenți, dar și despre inserția pe piața muncii a absolvenților, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 11 aug. 2020
Prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a venit în Studioul BZI LIVE

Marţi, 11 august 2020, la ora 15.00 în Platoul BZI LIVE a fost programată o nouă ediţie pe zona academică! Invitat a fost prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Domnia sa a dialogat despre planul managerial pe care-l are în plan pentru mandatul 2020 – 2024, că decan la Fizică, obiectivele pe care le are, importanţa disciplinei. Pe de altă parte, despre Admiterea 2020 la Facultatea de Fizică, specializările pe care le propunea facultatea, proiecte şi iniţiative pe plan naţional şi internaţional respectiv colaborări universitare europene, schimburi academice şi mobilităţi pentru studenţi. Nu în ultimul rând, despre inserţia pe piaţa muncii a absolvenţilor, cercetare ştiinţifică şi fundamentală, rolul ştiinţelor exacte în societate au fost alte repere ale dialogului cu prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

 

Comentarii
 • Cum se simte ca este sub papucul lui Tudorel Toader cel atat de urat de restul tarii pentru ca a fost pionul lui Liviu Dragnea si a eliberat 20.000 de violatori si pedofili?

 • Absolventii lor nu au niciun viitor in
  contextul reducerii numarului de ore de stiinte in liceu:chimie,fizica,biologie.
  Se zbat prin Facultate sa _si constituie normele disperatii astia ,dar
  calitatea lor slaba nu _i ajuta deloc!
  Niste jalnici care paraziteaza sistemul, in
  care,dealtfel au patruns fraudulos!
  Uite ca viata razbuna,cand la altii concurenta este mare ..ei au studenti..ha..ha..ha..

 • acest anonim e la fel si la minte ,recte sec ,oricum nici o pretentie stiintifica de la cei asemenea…singurul fapt pozitiv ce pot sa/l faca E SA TACA SI SA NU SCRIE!! La fel si pt. numita Roberta …cand nu stii e chestiunea cu musca si calul,probabil joaca primul rol!!

Adauga un comentariu