Cinema

Noul film The Batman va avea patru mari antagonisti

Publicat: 14 iun. 2019
6

Odata ce Robert Pattinson a fost confirmat in rolul titular din The Batman, fanii personajului si ai adaptarilor benzilor desenate au trecut la speculatii legate de antagonistii peliculei. Din cvartetul de ticalosi ar face parte The Riddler, antagonistul central, pentru care Reeves cauta un actor intre 30 si 40 de ani. Iata cum suna descrierea partiturii: „este un nelegiuit caruia ii place sa ataseze ghicitori faptelor sale reprobabile, pentru a fi rezolvate de autoritati”.

Vezi si: Nou obstacol in productia lui Bond 25. Rami Malek si Daniel Craig nu pot filma impreuna

Sustinand unele informatii recente, site-ul da asigurari ca Penguin si Catwoman vor aparea si ei in film. Fisa de casting pentru Penguin tinteste catre barbati obezi, cu nasul mare, care sa foloseasca o umbrela pe post de arma. Pentru interpreta lui Selena Kyle se cere o actrita de 20-30 de ani, indiferent de ce rasa, insa dornica sa poarte costumul mulat al personajului si sa foloseasca biciul atasat seducatoarei costumatii.

Al patrulea villain este inca necunoscut marelui ecran – este vorba despre Vagalume, personaj descris drept un piroman cu state vechi, care tine sa distruga prin foc toate acele locuri in care nu a fost acceptat in copilaria sa dificila, lipsita de afectiune si de mijloace materiale.

Anterior, Jim Carrey a jucat rolul lui Riddler (in Batman Forever – 1995), in vreme ce Penguin si Catwoman au aparut impreuna in Batman (1989), unde costumele acestora au fost imbracate de Danny DeVito si Michelle Pfeiffer. Antieroina a mai fost jucata de Anne Hathaway in The Dark Knight Rises (2012). O scurta aparitie a avut si Vagalume – insa intr-o varianta feminina – in serialul Gotham.

Filmul The Batman este programat pentru lansare pe 25 iunie 2021.

Adauga un comentariu