Cancan ultimă oră

Noul hit al verii? Soții Stegaru au lansat o piesă împreună: „Câinii latră, Vulpea merge!”

Publicat: 03 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Au lăsat certurile și s-au apucat de muzică! Soții Stegaru au colaborat și au lansat o piesă împreună. Videoclipul melodiei a fost deja lansat pe youtube. Viorel și Vulpița au avut un mare succes cu ultima lor piesă lansată, împreună cu Rafaelo. Cei doi i-au declarat război lui Jador, după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”. După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări. La filmări, cei doi au dansat și s-au distrat, iar mai jos puteți vedea ce-a ieșit!

Fetița soților Stegaru suferă din cauza lipsei părinților

Acum patru luni, Vulpiței i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a fi vedetă, după cum chiar ea mărturisea la „Acces Direct”. Dar, cum viața de vedetă presupune sacrificii, și Veronica Stegaru a fost nevoită să facă unul uriaș, acela de a-și lăsa fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, femeie care nu prea ar avea-o la suflet. Fetița ar suferi în lipsa ei și a tatălui său, Viorel. Potrivit surselor micuța Maria plânge în lipsa părinților și întreabă zi de zi de ei, unde sunt și când vin acasă.

Vulpița de la „Acces Direct” nu și-ar fi dorit să fie mamă

Veronica Stegaru a avut o viață grea, așa că s-ar fi gândit la mariajul cu Viorel ca la o opțiune pentru un trai decent la Blăgești. Ajunsă în casa soacrei, tânăra s-ar fi lovit însă de reproșuri din toate părțile, iar când a aflat că este însărcinată nu a fost mai bucuroasă, ci dimpotrivă, mai spun sursele noastre. Cu toate acestea, imaginea Veronicăi Stegaru la Blăgești ar fi acum una bună, întrucât sătenii s-ar gândi la faptul că aceasta a rămas în București pentru a-i oferi fiicei sale un trai mai bun decât cel pe care l-a avut ea.

„Copilașul e la tanti Ilinca, are grijă de el așa cum poate. Mai auzeam că plânge după maică-sa, e normal, e mică fata, nu are nici trei ani. Nu prea înțelege ea ce se întâmplă… știu că Veronica nu și-a dorit copilul ăsta, de-abia se măritase cu Viorel și a rămas gravidă. Ce știa ea să facă… acum, asta e viața, măcar, dacă a ajuns la București, să nu uite de copilașul ăsta, să muncească pentru fetiță, că nu are săraca de ea nicio vină pentru ce se întâmplă între ei. Chiar dacă au plecat la București, Viorel și Veronica să nu uite de unde se trag. Mulți uită”, susțin sătenii din Blăgești, după cum ne-au informat sursele noastre.

Adauga un comentariu