Gadgeturi

Noul HTC One 2, detaliat inaintea lansarii cu o prezentare video neoficiala

Publicat: 04 mart. 2014

Cunoscut pana de curand sub numele de cod M8, noul telefon HTC One va fi lansat oficial spre finalul acestei luni. Dar pana atunci putem observa viitorul top de gama HTC intr-o prezentare video neoficiala, realizata de un fan ce a intrat in posesia unui exemplar HTC One 2 complet functional.

Dupa cum arata si filmuletul cu o lungime de 12 minute, HTC One 2 se prezinta cu forme mult mai rotunjite decat predecesorul sau, iar designul este completat cu o interfata Android ce abunda in efecte de transparenta si butoane colorate. Pe spatele carcasei realizata din metal slefuit poate fi observata camera foto duala, despre care se crede ca ar imbunatati calitatea pozelor oferind profunzime mai mare si optiuni avansate de focalizare.

Din pacate versiunea Android KitKat livrata cu prototipul surprins in imagini pare sa fie in forma preliminara, cu unele probleme de stabilitate la folosirea aplicatiei pentru camera foto.

Potrivit filmuletului, HTC One 2 permite extinderea memoriei interne apeland la slot-ul pentru card micro SD – dotare ce lipsea modelului anterior.

Din pacate prezentarea realizata de un amator nu dezvaluie mai multe detalii cu adevarat interesante, cum ar fi specificatiile hardware si pachetul software rezervat noului HTC One 2, lasand majoritatea bunatatilor pentru evenimentul de lansare oficiala.loading...

Adauga un comentariu