National

Noul ministru al Justitiei reactioneaza la inregistrarile lui Ghita: Ancheta in Parlament

Publicat: 04 ian. 2017
1
Florin Iordache, propus pentru functia de ministru al Justitiei, a declarat miercuri, referitor la inregistrarile publicate de fostul deputat Sebastian Ghita, ca s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare, care sa stabileasca daca exista anumite probleme in sistem sau sunt doar simple declaratii.
„Fara indoiala, cred ca solutia este tot aici, in Parlament. La cum apar acele inregistrari, cred ca s-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare care ar putea stabili daca exista anumite probleme sau sunt simple declaratii. (…) Cred ca tot aici in Parlament putem discuta si de acest proiect”, a spus Florin Iordache, dupa audierea sa in comisiile parlamentare de specialitate.
Intrebat care ar fi rolul acestei comisii si daca nu cumva Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui sa aiba un rol in aceasta problema, Iordache a spus: „E o solutie, am spus, putem discuta. Pentru ca iata, CSM, in acelasi timp, se poate autosesiza pe acest subiect, daca sunt reale acele… Nu stiu, haideti sa analizam si sa luam cea mai buna solutie”.
Adauga un comentariu